Bruksanvisningar & manualer
för drönare

Hitta bruksanvisningar och manualer för drönare från ledande varumärken. Ladda ner och få tillgång till information för att använda din drönare på bästa sätt.
DJI Care Refresh

Hitta bruksanvisningar och manualer för drönare från ledande varumärken. Ladda ner och få tillgång till information för att använda din drönare på bästa sätt.

DJI produkter

 • DJI Air 3

  DJI Air 3 är en banbrytande drönare med dubbla primärkameror, enastående flygtid och omfattande hinderdetektering. Den erbjuder enastående bildkvalitet och prestanda för alla dina fotograferingsbehov.

  DJI Air 3 - Svensk användarmanual
 • DJI Mavic 3 Pro

  DJI Mavic 3 Pro introducerar nästa nivå av bildprestanda med sitt banbrytande trippelkamerasystem. Utrustad med en Hasselblad-kamera och dubbla telekameror låser Mavic 3 Pro upp nya fotomöjligheter och låter dig utforska kreativ frihet, fånga fantastiska landskap, och skapa filmiska mästerverk.

  Mavic 3 Pro - Svensk användarmanual
 • Inspire 3

  DJI Inspire 3 representerar det absolut bästa inom flygande filmfotografi och erbjuder enastående arbetsflödeseffektivitet, avancerad kamerateknik och en oöverträffad kreativ frihet. Denna allt-i-ett 8K-kameradrönare ger professionella filmskapare möjlighet att fullt ut maximera potentialen i varje tagning och bemästra det osedda.

  DJI Inspire 3 - Användarmanual v1.0
 • DJI Avata no background

  DJI Avata är en kompakt och lätt drönare som är smidig i trånga utrymmen. Varje aspekt av designen gör att du kan vara modig och kreativ. Den inbyggda propellskyddet innebär att om Avata kommer i kontakt med ett föremål, kan den studsa tillbaka och fortsätta att flyga.

  DJI Avata - Svensk användarmanual
 • DJI Mini 3 Pro

  DJI Mini 3 är minidrönaren som är lika kraftfull som den är bärbar. Med en vikt på mindre än 248 g och uppgraderade säkerhetsfunktioner är den regleringsvänlig (går att flyga i Sverige utan drönarkörkort) och den säkrast i sin serie. Den har en 1/1,3-tums sensor och funktioner på toppnivå, vilket omdefinierar vad det innebär att flyga Mini.

  DJI Mini 3 svensk användarmanual
 • DJI Mini 3 Pro with vertical camera and gimbal

  DJI Mini 3 Pro är en ultralätt och bärbar flygkamera som är designad för att vara enkel att använda som man kan ta med sig överallt. Med sin vikt på bara 249 g behöver du inte heller ta drönarkort för att få flyga. Den fällbara och kompakta designen gör det även enkelt att ta med dig nästa gång du ska ut på en vandring, till stranden eller en spontan helgresa. Var redo att fånga vackra bilder när inspirationen slår till.

  DJI Mini 3 Pro - Svensk användarmanual
 • DJI Mini 2 SE

  DJI Mini 2 SE är en lätt och bärbar drönare som förvandlar hur du fångar dina favoritögonblick. Med en vikt under 249 g, enkel användning, 10 km videoöverföring, intelligenta lägen och en maximal flygtid på 31 minuter, är Mini 2 SE din perfekta resekamrat.

  DJI Mini 2 SE - Svensk användarmanual