Jobba hos Swedron

Välkommen till Swedron – framtidens drönaräventyr!
Forest taken with a drone

Jobba hos Swedron

Välkommen till Swedron – framtidens drönaräventyr!

Är du redo att kliva in i Nordens snabbast växande e-handelsplats för drönare? Vill du bli en del av ett ungt, dynamiskt team som inte bara siktar mot stjärnorna utan också flyger bland dem?

Lite om oss

Swedron Sverige AB, som omfattar både swedron.se och dronarakademin.se, slog upp portarna 2018 och är idag stolt över att vara en av de främsta återförsäljarna inom drönarsegmentet i Norden. Vi är ett privatägt aktiebolag med rötter och hjärta i Göteborg, och vår vision har alltid varit klar: att erbjuda det bästa inom drönarteknologi till våra kunder.

Varför Swedron?

Hos oss på Swedron får du inte bara en arbetsplats – du får en familj. En familj som brinner för innovation, drivs av passion och som aldrig drar sig för att kavla upp ärmarna när det behövs. Drönarbranschen är i en rivande utveckling, och vi vill att du ska vara med oss på denna spännande resa. Varje dag tar vi steg mot framtiden, och varje insats räknas. För oss är e-handel och drönare inte bara affärer – det är framtiden.

Ditt nästa steg?

Vi letar efter dig som är lika passionerad som vi när det gäller drönare, e-handel och affärer. Om du ser dig själv som en person som älskar utmaningar, tar egna initiativ och vill ha ett stort ansvar, då är Swedron rätt plats för dig. Bläddra genom våra lediga positioner eller överraska oss med en spontanansökan. Oavsett om du är intresserad av inköp, marknad, IT, utveckling, logistik eller ekonomi, har vi en plats för dig.

Bli en del av vårt team. Låt oss skapa framtiden tillsammans.

🚀 Just nu söker vi:

 • Vallerret W's Nordic Fotohandskar

  Bli en del av vårt dynamiska mediaförsäljningsteam! Vi letar efter någon med en knack för att identifiera och nå ut till kunder, med kunskap inom mediebranschen. Om du är målinriktad, kommunikativ och har en passion för den digitala medieindustrin, vill vi träffa dig!

 • DJI Inspire 3 RC Plus

  Har du en passion för drönarteknologi och erfarenhet av försäljning? Vi söker en entusiastisk säljare för att driva vår drönarproduktlinje, bygga kundrelationer och förstå marknadens dynamik. Om du är tekniskt kunnig och kundcentrerad, kan detta vara ditt drömjobb!

 • Skog tagen med drönare - Image by will zhang

  Vi värderar våra kunder högt, och vi söker nu en engagerad kundservicemedarbetare som kan ge dem den bästa upplevelsen. Om du är en problemlösare, har utmärkta kommunikationsfärdigheter och tror på att sätta kunden först, hoppas vi att du ansluter dig till vårt team!

 • Aerial Shot of Green Milling Tractor, image by @Tom Fisk

  Organisation och detaljorientering är kärnan i denna roll. Vi letar efter någon som kan hålla våra interna processer smidiga, stödja våra team och säkerställa att allt fungerar sömlöst bakom kulisserna. Om du har erfarenhet av administration och älskar att hålla saker och ting i ordning, vill vi höra från dig!

Vill du veta mer?

Kontakta oss på info@swedron.se eller via telefon 031-712 80 30

Mån - fre 10-16