Vi har lösningar för
olika branscher

Swedron erbjuder innovativa drönarlösningar som är skräddarsydda för olika branscher. Vi kombinerar den senaste drönarteknologin med djup branschkunskap för att leverera lösningar som optimerar effektiviteten, minskar kostnaderna och förbättrar kvaliteten på ditt arbete.
DJI Mavic 3 Pro
 • Lång erfarenhet
  Sedan 2017 har Swedron varit en framstående leverantör av drönarlösningar och tekniska tjänster. Vår primära inriktning ligger på företagssektorn, där mer än 80% av vårt sortiment - inklusive produkter, tjänster och lösningar - är skräddarsytt för företagsbehov.
 • Bred specialistkompetens
  Swedron bär en betydande mängd kunskap och expertis över en mängd branscher. Vår specialistgrupp levererar djup kompetens och erfarenhet, allt från drönaroperationer till medieproduktion och precisionsmätning. Varje teammedlem bidrar med unika färdigheter och insikter vilket gör det möjligt för oss att erbjuda anpassade och effektiva lösningar för varje klient.
 • Fokus på kunden
  Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och utmärkt kundsupport. Med över 700 recensioner på Trustpilot och en imponerande ranking på 4.8/5, står vi stolta över vår höga kundnöjdhet. Vårt breda sortiment och engagerade personal gör oss till det självklara valet för alla dina drönarbehov.

Utforska våra tjänster

Välj din bransch

Swedron: Din ledande partner för skräddarsydda och innovativa drönarlösningar

Swedron är en ledande leverantör inom drönarsektorn som erbjuder anpassade lösningar för en rad olika branscher. Vårt breda sortiment av drönare och omfattande expertis ger oss förmågan att uppfylla unika behov inom mediaproduktion, övervakning, inspektion och precisionsmätning. Vi är stolta över att erbjuda flexibla leasingalternativ samt utbildningar och kurser genom Drönarakademin. Vår imponerande historik av hög kundnöjdhet visar vårt åtagande att erbjuda utmärkt kundservice och support. Med mer än sex års erfarenhet i branschen är vi ditt självklara val för alla drönarbehov.

 • Innovation på topp: Vi levererar skräddarsydda, innovativa drönarlösningar för att förbättra effektivitet och minska kostnader inom olika branscher.

 • Brett sortiment av drönare: Oavsett om det är för mediaproduktion, inspektion, övervakning eller mätning erbjuder vi ett brett sortiment av drönare som uppfyller olika behov och applikationer.

 • Branschexpertis: Vår djupa kunskap och expertis inom en mängd sektorer möjliggör effektiva och anpassade drönarlösningar.

 • Leasingalternativ: Med flexibla leasingalternativ kan företag dra nytta av den senaste drönartekniken utan att behöva göra en stor initial investering.

 • Utbildning och kurser: Genom Swedrons utbildningsbolag Drönarakademin erbjuder vi utbildning och kurser för att hjälpa individer och organisationer att utveckla sina drönarfärdigheter.

 • Beprövad erfarenhet: Med över sex års erfarenhet i drönarbranschen har vi etablerat oss som en tillförlitlig och kompetent leverantör av dröntjänster och lösningar.

 • Utmärkt kundtillfredsställelse: Med starka recensioner på Trustpilot och en hög kundnöjdhetsgrad är vi stolta över att erbjuda utmärkt kundservice.

 • Kundfokus: Med snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundsupport är vi det självklara valet för alla dina drönarbehov.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på info@swedron.se eller via telefon 031-712 80 30

Mån - fre 10-16